Начало / За нас

За нас

coolbluc-about-us-hero

COOL CLUB е компания, основана през 2001 г. в Полша, предлагаща облекла, аксесоари и обувки за деца, създадени от дизайнерите на SMYK – международна компания за детска и бебешка мода с над 300 магазина в световен мащаб. SMYK започва своята дейност още през далечната 1977 г., а нейният успех се основава на отличния баланс между вкусовете на децата и очакванията на родителите за стила, качеството и цената на дрехите и обувките.


Цялата концепция на COOL CLUB е вдъхновена от най-новите тенденции в света на модата, а всеки месец клиентите могат да намерят нова тематична COOL CLUB колекция за малчуганите.


За дизайнерите на COOL CLUB детството е комбинация от уникални моменти, пълно е с цветове и приключения, които остават в съзнанието завинаги. Всяко дете обича да се чувства удобно и да се харесва в дрехите си. А задачата на родителите е да изберат облекло, което пасва на всяка ситуация. Дрехите и аксесоарите с марка COOL CLUB напълно отговарят на очакванията както на децата, така и на родителите.

COOL CLUB акцентира върху високото качество на материалите, които са подходящи за всеки повод. Компанията има за цел да съпътства своите млади клиенти във всеки момент от живота им – от раждането до 14-годишна възраст.

COOL CLUB е създаден за деца, но се оценява от цялото семейство.


Представител за България:

„Куул Клъб“ ООД
гр. София, ул. Пирин 73, ет.2
Телефон: 0877 200 446
Имейл: ask@coolclub.bg
Go to Top